Ваш біль може перетворитися на вашу красу

Ми можемо спостерігати чимало людей, котрі переживають непросте життя. Біль і розчарування переслідують їх, тривоги та хвороби стали їхніми нерозлучними товаришами. Вони наскільки змучені та виснажені, що ледве тягнуть свої ноги, розказуючи всім, що життя обійшлося з ними досить жорстоко.

Проте ми можемо спостерігати і інших людей. Тих, котрих також не покидають хвороби та розчарування, біль та терпіння, але котрі зуміли відкрити своє серце та прийняти благодать. Хоча інколи і вони можуть шкутильгати, проте завжди знаходяться вище за інших. Їхні хвороби та долі перетворилися на їхню красу. Адже вони зуміли смиренно прийняти всі випробовування, послані їм від Бога. Господь дає нам силу мужньо зносити всі терпіння, Його милосердя та благодать допомагає нам відмовитися від права на злобу та помсту.

Ці люди змогли відчути цілим своїм єством, що Бог благий та здатний не тільки підняти із ложа хвороби, але і створити та подарувати нове життя. Вони  не просто прийняли біль, але використали її як майданчик для найскладнішого стрибка в свободу, прощення та довіру, відкриваючи істинну вірність Богу.

   «Брати, я не вважаю, що осягнув уже мету; на одне лиш зважаю: забуваю те, що позаду, і змагаюся до того, що попереду, женусь до мети, по нагороду високого Божого покликання в Христі Ісусі» (Фил. 3:13-14).

Фото: pixabay

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *