Бог може використати наші помилки на доброіншим.

«Ми знаємо, що тим, які люблять Бога, – покликаним за його постановою, усе співдіє на добро» (Рим. 8:28).

Час від часу усі ми, без винятку, робимо помилки. І, що б ми не вчинили, все це може бути використано Богом. Ми можемо помиляться, але Бог – ні.

Святе Письмо говорить: «Ми знаємо, що тим, які люблять Бога, – покликаним за його постановою, усе співдіє на добро» (Рим. 8:28).

Коли ми чинимо якусь помилку, то Бог говорить: «Це Мені також підійде. Мені під силу обернути всі ці обставини на благо». Проте ці слова стосуються не усіх. Бог завжди творить благо для тих, хто любить Його і оберігає Його Заповіді. Ці слова звернені до тих людей, котрі приходять до Бога і говорять: «Я хочу жити Твоїм життям, триматися Твоєї дороги. І, хоча, я не завжди все розумію, я хочу чинити правильно. Я хочу йти за Тобою і довіритися Тобі». І тоді нам слід прийти до Бога, а Він використає на благо всі наші помилки.

Коли ми розпочнемо довіряти Богові своє життя, то це не означає, що ми більше ніколи не впадемо, не промахнемося. Ми й надалі будемо приймати неправильні рішення, ми все одно будемо завжди щось перекручувати, комусь шкодити, когось підводити, щось псувати. Проте Бог допоможе нам вийти з цих ситуацій і помістить все це у Свої плани.

В нашому житті немає плану «Б», бо ще до нашого народження Бог знав про всі наші помилки. Він також знав, що ці помилки повинен помістити у Свій план. І тут ми можемо розслабитися, ми можемо перестати турбуватися й розпочати своє життя, довірившись Божій благодаті, любові й милосердю. І краще виконувати те, що вміємо і що любимо, поєднуючи з тим, що Бог дає нам. А Бог, неодмінно, все це розмістить у Свій план.

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *