Кілька думок про нашу любов до Христа…

Христос в нашому житті має отримувати належну шану. Він має уособлювати все. Чимало християн заявляють, що так вони і живуть, проте, на жаль, їхні дії та вчинки говорять про протилежне.

Біблія говорить нам, що, якщо щось в нашому житті стоїть вище Христа, то це вже ідол, котрого потрібно повернути на своє місце. В той час, коли ми усвідомимо, що говоримо про політику, сексуальну ідентичність чи майно більше, аніж про Христа, то це означає, що ми зробили «це» своїм богом в своєму житті. Саме цьому ми поклоняємося. Саме на цьому ми заклали свою ідентичність, а це в дуже швидких темпах приведе всіх нас до розчарування та страждання.

В Біблії ми знаходимо чудову історію Авраама та Ісаака. Бог бачив, що Ісаак став для Авраама ідолом, тому і побажав доказати свою вірність, пожертвувавши своїм єдиним сином. Бог зупиняє Авраама, тоді, коли його серце перемінилося. Господь займає в ньому приналежне Йому місце: Бог прагне займати перше місце в нашому житті.

Ідоли  в нашому житті можуть мати різноманітні образи та форми. Ми є повинні навчитися любити Ісуса більше, ніж будь-кого чи будь-що в цьому світі, незалежно від того, яким важливим все це маже бути для кожного із нас.

Чи любимо ми Ісуса більше, ніж: роботу, гроші, майно, сім’ю, дітей, політичну партію, країну, свої погляди, самих себе?

Ми, як послідовники Христа, повинні любити Його більш за все. Та й наше життя стане повноцінним, коли ми поставимо Ісуса вище за все інше.

Хоча і культура, і суспільство, і світ пропагують щось своє, ми ніколи не були покликані жити за їхніми поняттями. Ми покликані відрізнятися від світу: дивитися по-іншому, любити по-іншому, голосувати по-іншому, говорити та діяти по-іншому. Ми покликані пливти проти течії цього світу: «І не вподібнюйтеся до цього світу, але перемінюйтесь обновленням вашого розуму, щоб ви переконувалися, що то є воля Божа, що добре, що вгодне, що досконале» (Рим. 12:2).

 

 

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com